Att arbeta med kinesisk och orientalisk medicin är ett mycket tillfredsställande yrke, med vilket man inte bara kan hjälpa sina medmänniskor utan också få fördjupad insikt om vad liv är, hur människan fungerar och hur det står till i samhället i övrigt.


Det är utan tvekan ett yrke med framtiden för sig. Vi undrar ibland om inte grava biverkningar, antibiotika resistenta bakteriestammar och ekonomiska restriktioner på ett högteknologiskt medicinsystem kommer att medföra att vi får ett allt större ansvar för folkhälsan än vad vi idag kan ana.


Enda orsak till att vi som representerar en mångtusenårig och genuin läketradition ännu ej är en del av den subventionerade sjukvården är politisk och beror inte på några fel och brister i vår metods effektivitet.


Mitt mål är att erbjuda den bästa tänkbara utbildningen, att inte enbart följa inhemsk standard utan att även leda utvecklingen i samklang med den internationella för att på så vis befästa utövandet av kinesisk och orientalisk medicin som ett självständigt yrke.


Utbildningen på Jian Shi är inte enbart en "teknisk" utbildning, möjligheten finns att Ni förändrar Ert liv samtidigt som Vi har kul tillsammans.

Jens Starborg

 

Utbildningsstart 3-årig yrkesutbildning till TCM akupunktör, introkurs 21-22/9 2018

Traditionell Kinesisk Medicinsk Akupunktör Anmäl dig Klickahär!


Vägen till ossVårt kursutbudKontakta ossVåra internetbaserade rum för lärande finner du här


  1. http://kurser.jianshi.com


 

Tel:

031-135913
Jens 0708-135917

Jennie 0730-503230

Email:

jianshi@jianshi.com

Adress:

Hvitfeltsgatan 10
411 20 Göteborg


Kurskatalog att ladda hem
2016_2017JSDkatalog.pdf